Városaink és épített környezetünk fejlődését átgondolva egy olyan új, és teljesen sajátos térkoncepciót képviselünk, amely forradalmasíthatja a modern világ építészetét és nagymértékben hozzájárul az életszínvonalunk növekedéséhez.

Kapcsolatfelvétel
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature


A KERTEK UTÁNOZHATATLAN ENERGIÁJA

Az érintetlen természet kicsinyített mását kell becsempésznünk saját tereinkbe, hogy jó irányba befolyásolhassuk közösségeink fejlődését. Városaink és épített környezetünk fejlődését átgondolva egy olyan új, és teljesen sajátos térkoncepciót képviselünk, amely forradalmasíthatja a modern világ építészetét és nagymértékben hozzájárul az életszínvonalunk növekedéséhez.

A jövő ugyanis egyre nagyobb kihívások elé állítja tervezőinket, meg kell találniuk azokat formákat, amelyeknek köszönhetően a zsúfolt, iparosodott terekbe harmonikus, az emberi szemnek otthonos kis természetszigeteket építhetünk. Olyan megoldást nyújtunk, amely már a tervezés elejétől az építésszel együtt gondolkodva egységes és jelentősen költséghatékony végeredményt kínál, amely képviseli az új és a régi közötti körforgást, és amelyben a sok részlet egy élő, tökéletesen megkomponált egészet alkot.

Urban Nature


KERTTERVEZÉS


KERTÉPÍTÉS

MAGÁNKERTEK
TERVEZÉSE ÉS ÉPÍTÉSE

Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature

Bejárati kert

Bővebben

KISVÁRDAI ÜZEM BELSŐKERT

Bővebben
Urban Nature
Urban Nature

NAPHEGYI LAKÓPARK

Bővebben
Urban Nature

A tökéletes kert

A tapasztalt kertészeknek nem okoz gondot annak eldöntése, hogy mikor ültessék borsójukat, milyen mélyre ássák tulipánhagymájukat, vagy hogy milyen gyakran öntözzék meg virágaikat. Ami azonban a kerttervezést illeti, még a legtapasztaltabb kertészek is izzadni kezdenek. Heteket tölthetünk azzal, hogy megtaláljuk a tökéletes helyet egy új cserje számára, illetve hónapokat is felemészthet kertünk dizájnjának kitalálása és megvalósítása, amennyiben egymagunk állunk neki ennek a kicsit sem könnyű feladatnak.

Kerttervezés

Ennek egyik oka lehet, hogy a kerttervezést szakértők munkájának tekintik: tájépítészek, kerttervezők. A világ legszebb kertjei rengeteg odafigyelés és sokéves kísérletezés eredményei. Célunk, hogy segítsünk legyőzni a kerttervezést övező stresszmennyiséget, és elnyerjük Ügyfeleink bizalmát. Vannak, akik nem kimondottan foglalkoztat, hogy bármilyen kertépítési tervvel a kezükben szépítgessék kertjüket, mások viszont ki sem tudják verni a fejükből, hogy megtervezzék kertjüket dizájnját. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy melyik csoportba tartozik.

A kert stílusa

Minden kertnek megvan a saját stílusa vagy személyisége. Amennyiben nincs nagyon nagy udvara, amely külön területekre van felosztva, nehéz sokféle kerti stílust ízlésesen besűríteni egy kertbe. Kezdje azzal, hogy elgondolkodik, milyen megjelenésű kert lenne az ízlésének és a házának a legmegfelelőbb. Vegye figyelembe tájat, otthonának stílusát és saját személyiségét. Noha nem kell túl szigorúan egyfajta stílushoz ragaszkodnia, de ügyelnünk kell egy egészséges egyensúly megteremtésére.

Harmonikus kert

Az emberi szemet vonzza a szimmetria, ezért törekszünk a tökéletes vonások létrehozására. Testünk szimmetrikus, csakúgy, mint az általunk vezetett autók, az otthoni ablakok elrendezése és gyakran a bejárati ajtót szegélyező cserjék. Ízlésesen használva a tökéletes szimmetria igen vonzó tervezési technika lehet, túlzott használat miatt azonban merevvé és unalmassá válhat. A természeti tájat, amelyet vizuálisan is kellemesnek találunk, nem a szimmetria szabályozza. A természetben valami finomabb erő működik. A kerttervezés középpontjában a természetes egyensúly megteremtésére való törekvés áll.