Városaink és épített környezetünk fejlődését átgondolva egy olyan új, és teljesen sajátos térkoncepciót képviselünk, amely forradalmasíthatja a modern világ építészetét és nagymértékben hozzájárul az életszínvonalunk növekedéséhez.

Kapcsolatfelvétel
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature


A KERTEK UTÁNOZHATATLAN ENERGIÁJA

Az érintetlen természet kicsinyített mását kell becsempésznünk saját tereinkbe, hogy jó irányba befolyásolhassuk közösségeink fejlődését. Városaink és épített környezetünk fejlődését átgondolva egy olyan új, és teljesen sajátos térkoncepciót képviselünk, amely forradalmasíthatja a modern világ építészetét és nagymértékben hozzájárul az életszínvonalunk növekedéséhez.

A jövő ugyanis egyre nagyobb kihívások elé állítja tervezőinket, meg kell találniuk azokat formákat, amelyeknek köszönhetően a zsúfolt, iparosodott terekbe harmonikus, az emberi szemnek otthonos kis természetszigeteket építhetünk. Olyan megoldást nyújtunk, amely már a tervezés elejétől az építésszel együtt gondolkodva egységes és jelentősen költséghatékony végeredményt kínál, amely képviseli az új és a régi közötti körforgást, és amelyben a sok részlet egy élő, tökéletesen megkomponált egészet alkot.

Urban Nature


KERTTERVEZÉS


KERTÉPÍTÉS

MAGÁNKERTEK
TERVEZÉSE ÉS ÉPÍTÉSE

Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature

Bejárati kert

Bővebben

KISVÁRDAI ÜZEM BELSŐKERT

Bővebben
Urban Nature
Urban Nature

NAPHEGYI LAKÓPARK

Bővebben
Urban Nature

A felelős műszaki vezetés

A felelős műszaki vezetés kapcsán érdemes tisztáznunk, hogy mivel is foglalkozik egy műszaki vezető. A műszaki vezető irányítja és felügyeli az építési területeken zajló kivitelezési munkákat. A műszaki vezetők munkája alapvetően csak a kivitelezési szerződésben leírt és vállalt építőipari kivitelezési munkafolyamatokra vonatkozik.

A felelős műszaki vezető feladatai

A felelős műszaki vezetőkre vonatkozó hatályos jogszabályok kimondják, hogy a felelős műszaki vezető felel az építményfajtának, építési tevékenységnek megfelelő jogosultságának meglétéért; a szakmunka irányításáért; az építmény, építményrész végleges építési engedélynek és a hozzá tartozó jóváhagyott engedélyezési terveknek, illetve a jogszabályban meghatározott kivitelezési dokumentációnak megfelelő megvalósításáért; továbbá az építési tevékenységre vonatkozó szakmai, minőségi és biztonsági előírások megtartásáért és a munkálatok végzésének szakszerűségéért.

Felelős műszaki vezetés jelentősége

Az Urban Nature csapatának elsődleges célja az Ön és családja elégedettsége. Bármilyen munkakörben is dolgozzanak munkatársaink, különleges figyelmet szentelnek a széleskörű biztonság fenntartására és a szakszerű munka elvégzésére. Véleményünk szerint a kifogástalan munka egyik elhanyagolhatatlan alapköve a felelős műszaki vezetés, s műszaki vezetőink egytől-egyig ennek szellemében végzik munkájukat.

Szépítse meg kertjét Velünk!

Ha régóta ábrándozik kertjének megszépítéséről vagy átalakításáról, de még nem szánta el magát, akkor feltétlenül tekintse meg referenciáinkat, hiszen előfordulhat, hogy ez az utolsó kis lökés hiányzik Önnek! Csapatunk készen áll álomkertjének megtervezésére és kivitelezésére, határokat csak az Ön fantáziája szabhat kertépítési projektjének! Bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel állunk rendelkezésére!