Városaink és épített környezetünk fejlődését átgondolva egy olyan új, és teljesen sajátos térkoncepciót képviselünk, amely forradalmasíthatja a modern világ építészetét és nagymértékben hozzájárul az életszínvonalunk növekedéséhez.

Kapcsolatfelvétel
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature


A KERTEK UTÁNOZHATATLAN ENERGIÁJA

Az érintetlen természet kicsinyített mását kell becsempésznünk saját tereinkbe, hogy jó irányba befolyásolhassuk közösségeink fejlődését. Városaink és épített környezetünk fejlődését átgondolva egy olyan új, és teljesen sajátos térkoncepciót képviselünk, amely forradalmasíthatja a modern világ építészetét és nagymértékben hozzájárul az életszínvonalunk növekedéséhez.

A jövő ugyanis egyre nagyobb kihívások elé állítja tervezőinket, meg kell találniuk azokat formákat, amelyeknek köszönhetően a zsúfolt, iparosodott terekbe harmonikus, az emberi szemnek otthonos kis természetszigeteket építhetünk. Olyan megoldást nyújtunk, amely már a tervezés elejétől az építésszel együtt gondolkodva egységes és jelentősen költséghatékony végeredményt kínál, amely képviseli az új és a régi közötti körforgást, és amelyben a sok részlet egy élő, tökéletesen megkomponált egészet alkot.

Urban Nature


KERTTERVEZÉS


KERTÉPÍTÉS

MAGÁNKERTEK
TERVEZÉSE ÉS ÉPÍTÉSE

Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature

Bejárati kert

Bővebben

KISVÁRDAI ÜZEM BELSŐKERT

Bővebben
Urban Nature
Urban Nature

NAPHEGYI LAKÓPARK

Bővebben
Urban Nature

Kisebb kertépítési feladatok

Kertépítő munkatársaink profinak számítanak szakmájukban, tapasztaltak és bármilyen típusú kert átalakítási projektjét képesek végrehajtani. Legyen szó ültetésről, gyepkezelésről, műfüves telepítésről, kiegyenlítésről vagy a felesleges, nem kívánt növényzet eltávolításáról, számíthat szakembereinkre. A kertépítésre is igaz, hogy nagyon sokszor az apró részleteken múlik, hogy kertünk elhanyagolt vagy álomszép hatást kelt-e.

Levesszük válláról a terheket!

A kertépítés bonyolultabb feladatait is elvégezzük, akár deszkázat, térburkolat vagy kerítés beépítéséhez, emelt virágágyások építéséhez vagy kerti lámpák felszereléséhez keres megbízható szakembereket. A kertépítőink szükség esetén különféle javításokat is végeznek, ha a törött kerti elemek miatt fordulnak hozzánk Ügyfeleink. Csapatunk leveszi Ügyfeleink válláról a terheket, Ön hátradőlhet, munkatársaink majd elvégzik a piszkos munkát.

Gyönyörű ösvények

Az ösvények egy kerten vezetnek át minket, összekapcsolják a területeket egymással. Az utak már önmagukban is visszarepíthetnek minket egy kicsit az időben, ókori kényelmet biztosítva mutatják utunkat. A térburkoló anyag és az utak elrendezése sok mindent elárul a kert stílusáról. A több centiméter távolságban levő, lapos kövekből kialakított kanyargó ösvény romantikus hangulatot kölcsönözhet, míg a széles téglaút a letisztultság és a rend szimbóluma lehet.

Növények fontossága

A növények maguk is fontos díszítőelemek lehetnek. Képzeljük csak el, hogy egy szépen metszett cseresznyefa íves ágai milyen természetes és esztétikus keretet adhatnak kertünknek. Ha időt szánunk arra, hogy észrevegyük és kísérletezzünk a növények formáival, textúráival és színeivel, felfedezhetünk teljesen lehetőségeket, amelyekkel aztán a későbbiekben kialakíthatjuk álmaink kertjét. Szakembereink elsődleges célja egy olyan kert átadása a munkálatok befejeztével, amely minden tekintetben megfelel Ügyfeleink elképzeléseinek, valóra váltva álmaikat.