Kisebb kertépítési feladatok

Kertépítő munkatársaink profinak számítanak szakmájukban, tapasztaltak és bármilyen típusú kert átalakítási projektjét képesek végrehajtani. Legyen szó ültetésről, gyepkezelésről, műfüves telepítésről, kiegyenlítésről vagy a felesleges, nem kívánt növényzet eltávolításáról, számíthat szakembereinkre. A kertépítésre is igaz, hogy nagyon sokszor az apró részleteken múlik, hogy kertünk elhanyagolt vagy álomszép hatást kelt-e.

Levesszük válláról a terheket!

A kertépítés bonyolultabb feladatait is elvégezzük, akár deszkázat, térburkolat vagy kerítés beépítéséhez, emelt virágágyások építéséhez vagy kerti lámpák felszereléséhez keres megbízható szakembereket. A kertépítőink szükség esetén különféle javításokat is végeznek, ha a törött kerti elemek miatt fordulnak hozzánk Ügyfeleink. Csapatunk leveszi Ügyfeleink válláról a terheket, Ön hátradőlhet, munkatársaink majd elvégzik a piszkos munkát.

Gyönyörű ösvények

Az ösvények egy kerten vezetnek át minket, összekapcsolják a területeket egymással. Az utak már önmagukban is visszarepíthetnek minket egy kicsit az időben, ókori kényelmet biztosítva mutatják utunkat. A térburkoló anyag és az utak elrendezése sok mindent elárul a kert stílusáról. A több centiméter távolságban levő, lapos kövekből kialakított kanyargó ösvény romantikus hangulatot kölcsönözhet, míg a széles téglaút a letisztultság és a rend szimbóluma lehet.

Növények fontossága

A növények maguk is fontos díszítőelemek lehetnek. Képzeljük csak el, hogy egy szépen metszett cseresznyefa íves ágai milyen természetes és esztétikus keretet adhatnak kertünknek. Ha időt szánunk arra, hogy észrevegyük és kísérletezzünk a növények formáival, textúráival és színeivel, felfedezhetünk teljesen lehetőségeket, amelyekkel aztán a későbbiekben kialakíthatjuk álmaink kertjét. Szakembereink elsődleges célja egy olyan kert átadása a munkálatok befejeztével, amely minden tekintetben megfelel Ügyfeleink elképzeléseinek, valóra váltva álmaikat.

Dani Zoltán

Dani Zoltán

Japánkert

Japánkert

Partner oldal