Ismerje jobban kertjét!

Az egyik legnagyobb probléma, amellyel sok ember szembesül a kerttervezés és -építés kezdetekor, az az, hogy a szép udvarra vágyás koncepcióján túl gondolkodjon. Sokan csak temérdek pénz mennyiség elköltése után jönnek rá arra, hogy jobb lett volna kertépítéssel és -tervezéssel foglalkozó szakemberre bízni kertjük átalakítását.

Kerttervezés - kertépítés

Ez általában úgy zajlik, hogy a kerttulajdonosok eleinte maguk tervezik a kertjüket, amely el is nyeri tetszésüket kezdetben. A projektjük előrehaladtával azonban rájönnek, hogy valójában nem úgy haladnak kertépítési terveik, ahogyan azt elképzelték. Ezen felismerés megfoganását követően fordulnak kerttervezéssel és -építéssel foglalkozó szakemberhez.

Változások a kertben

Nagyon sok kerttulajdonos megengedi, hogy az idő, az ár és az esztétikai vonzerő hozz meg a döntést helyettük, amikor kertjük átalakításáról van szó. A kerttervezés és kertépítés terén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően rengeteg olyan praktikát tehettünk magunkévá, amelyek alkalmazásával egyszerűen érhetünk el hatalmas változásokat kertjében!

Ismerje meg kertjét!

Minden jó kerttervezési projekt első és legfontosabb lépése a kert részletes megismerése. A növények kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a kert környezeti jellemzőit, ilyen lehet például a napsütéses órák száma. Amennyiben fontos Önnek az esztétikus és egyedi kert, forduljon bizalommal tapasztalt munkatársainkhoz, készséggel állnak rendelkezésére!